Olen Kirsi Sarimaa

 

 

Synnyin itse 10 pisteen vauvana.
Ensimmäinen rokotus kuitenkin muutti elämäni ja sairastuin jo muutamassa tunnissa. Rokotuksia jatkettiin ja sairauteni lisääntyivät. Lapsena en varsinaisesti ymmärtänyt, että olin sairas. Kaikilla tuntui olevan erilaisia vaivoja ja ajattelin, että myös omat oireeni olivat enemmän tai vähemmän normaaleja. Vasta parikymppisenä löysin lääkärin, joka määräsi minut vyöhyketerapiaan ja kiropraktikolle sekä myöhemmin mm. ratkaisuvalmentajalle. Heidän kauttaan opin, että minun tulee itse tehdä asioita terveyteni eteen ja opin itse tukemaan kehoani tavalla, joka mahdollisti kehoni paranemisprosessin.   

Parannuttuani, aloin opiskella vyöhyketerapiaa, fytoterapiaa, homeopatiaa, shiatsua, kiinalaista lääketiedettä, ravitsemusta sekä hivenravintoterapiaa, ja tällä hetkellä toimin vyöhyketerapeuttina Tampereella. Jo noin 40 vuoden ajan olen hoitanut ihmisiä vyöhyketerapiakäsittelyllä, joka stimuloi kehon omaa järjestelmää, ja auttaa sitä päivittämään itse itsensä. Haluan myös auttaa ihmisiä ymmärtämään, kuinka jokainen voi itse testata oman kehonsa rakennusainetasoja, tankata ja tasapainottaa niitä. 

Verkkovalmennuksessani jaan oppejani ja tietoni siitä, kuinka sinä voit itse auttaa kehosi toimintoja. Lähde siis mukaan ja tutustu yksinkertaisiin vinkkeihin, kuinka kehosi voi ruveta korjaamaan itse itseään.